Vandaag even niks

Want willen we weten dat ik gistermiddag mijn pr op de 2000 meter droogroeien met maar liefst één seconde heb aangescherpt? En dat ik daarna trainer Ton van W. in de tram tegenkwam en we nog wat gepraat hebben over fitness en aanverwante zaken?
Of dat ik gisteravond samen met Ton P. en Eric S. een tweede lichting jubileumboeken heb verstrekt aan de atletiekjeugd van HAAG, zeg maar de Pascal van Assendelften en de Rimke de Groots van deze wereld?

Dat dacht ik al.

Maar niks is natuurlijk wel erg niks. Daarom ditmaal een aardige spreuk van de 20ste eeuwse kunstschilder-filosoof Bo Yin Râ.

Ter overdenking of… misschien maar meteen in de praktijk brengen?

No Responses Yet

 1. Inderdaad ter overdenking, er zit vooral in dat: “denk niet: zo had het kunnen zijn” wel wat

 2. meteen maar in de praktijk brengen, dacht ik

 3. Hai Fred, een zonnebank naast je bed ???!! Had ik niet achter je gezocht.
  Maar Fred, laten we een keertje afspreken op een loop !!!
  Al lopen we niet samen, dan toch een biertje na afloop……

 4. Goed plan, Hans. Moeten we wel even zien welke loop we gezamenlijk doen, dan moet het er toch eens van komen! (Ik kom nu net van de training, en heb 4 palmpjes achter de kiezen, dus voor vanavond is het wel even welletjes)!

 5. Hoi Fred, ik zag dat je op mijn weblog ben geweest en dan kom ik natuurlijk even bij jou ook kijken. Ziet er sportief uit. Je bent zeker een erg sportieve man! Hardlopen is niet echt mijn hobby hoor….gaat mijn ademhaling zo snel van hahahahaha 😀 Leuk dat je door eigen onderzoek Zober hebt ondekt. Ja, ze hebben al best een naam opgebouwd, alleen nog niet bij het grote publiek. Komt nog wel 😉 Ik geloof er heilig in. 20 nov. komen ze trouwens in Den Haag bij de HRC (haagsche rugbyclub) Wij gaan proberen om daar ook heen te gaan want waarschijnlijk is het een besloten feestje… 😕 Ken je niet toevallig iemand daar om een goed woordje voor ons te doen?? Succes verder met je weblog. Ik kom nog wel eens buurten.
  Groetjessss Diana

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: