Afgebroken

De afgelopen dagen heb ik mij nogal bezig gehouden met het verslag van ons ‘Tukker-weekendje’. Is er tussentijds dan niets gebeurd?
Nou, dat valt eigenlijk wel wel mee. Het waren normale werkdagen, waarbij er zelfs nog getraind is. Een beetje dan, wat mij betreft.
Maandag was een duurloopje gepland van zeventig minuten, richting Ockenburgh en van daaruit naar Scheveningen, bij de Havenhoofden. Die zeventig minuten heb ik wel gelopen, maar de helft daarvan in mijn eentje. De eerste helft met de groep, die er meteen aardig ‘de benen’ inzette. Dat had misschien ook te maken met de fietsende trainer (Ton heeft nog steeds last van die voetblessure) die we trachtten bij te houden. Misschien al te voortvarend, waardoor ik het terug duinopwaarts moeilijk kreeg. Daar ben ik afgehaakt.

Woensdag – gisteren dus – wederom een training afgebroken. Op het programma stond vijf maal duizend, DUS werd het weer anders: zes maal drie minuten, vervat in een duurloop. De tempo’s gingen niet naar mijn zin, dus ook nu ben ik – onder het motto: toch nog ‘iets’ gedaan – afgehaakt bij de Badkapel. Op de terugweg over de Frankenslag was er nog een onverwachte pitstop bij een aldaar wonende vriend. Vijf minuten bijgepraat, daarna weer verder naar de Laan van Poot. Groep Lodewijk – met onder anderen Paul van O. en Marjolein – was ook net weer teruggekeerd, ze hadden afwisselend duizendjes en tweeduizendjes gedaan. En dat in tijden van om en nabij de 3’40” per kilometer. Maar ja, daar is het ook groep Lodewijk voor…..

De afgelopen dagen zijn er ook weer veel onverstandige DUS lekkere calorieën naar binnen gewerkt. Veel jarigen, elke dag wel één. En elke dag gebak….Mijn voor de marathon zo afgetrainde lijf gaat weer zwembandjes vertonen….. Er wordt aan gewerkt!! Maar het komt wel weer goed, want de komende tijd zijn er genoeg lopen om voor te trainen: zoals The Golden Ten in Delft, The Royal Ten in Den Haag en Maastrichts mooiste. Voor november heb ik mij met de anderen van onze groep ingeschreven voor de Berenloop in Terschelling.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: