Van alles wat…..

In het vriendengroepje tijdens het weekend Tubbergen zaten een paar goede hardlopers. Zoals Wim K., een van de snelste 60 plussers van de regio, en Paul van O., een van de snellere 45 plussers. En er was iemand bij die onlangs de 10 kilometer van Hengelo bij de dames heeft gewonnen. Een snelle dame dus, dat kun je wel zeggen. Het was dan ook niet zonder enige jaloezie dat dit selecte gezelschap tijdens de wandeling deze nòg snellere sinjeur door het veld zag struinen.

Wij wilden hem nog vragen of hij ons zijn diensten als haas wilde aanbieden tegen een redelijke vergoeding (bospeen, of boerenkool, name it), maar zijn enige reactie was dat hij het hazenpad koos. Nou ja, we behelpen ons wel met de bij ons aanwezige duinkonijnen….

Bijbaantje
Kijk, ik heb een gewone baan, maar om het hoofd een beetje boven water te houden heb ik er nog een winkeltje bij, in Parijs. Toen ik er was, ben ik even wezen kijken of de zaken goed liepen. En dat liepen ze. William Elfrink maakte nog deze foto, tegen mijn zin natuurlijk want de belastingdienst kijkt mee. Maar ja, ze mogen het wel weten ook eigenlijk, dat stiekeme gedoe steeds….

Maar zonder gekheid: William heeft nog een paar mooie foto’s gestuurd van Parijs, een aantal daarvan wil ik jullie niet onthouden.Hotel de VilleArc de Triomphe en La DefenseEiffeltoren en Trocadero

En hier nog een paar van tijdens en ná de marathon…..

No Responses Yet

  1. Mooie foto’s, maar wat een rommel!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: