Fluwelen ondergrondje

Gisteren was het gewoon een maandag zoals zoveel maandagen zijn. Vroeg op, naar kantoor en een hele dag werken. Normaliter is het ’s avonds thuiskomen en dan een stukje hardlopen of naar de club gaan om te trainen. Maar weer was ik te laat thuis en van lopen is niets gekomen. Ik heb wel stukken gewandeld vandaag in het kader van woon-werk verkeer.

’s Avonds toch naar de club gegaan voor de tweemaandelijkse redactievergadering. Een inventarisatie gemaakt van reeds ontvangen en nog te schrijven artikelen en verslagen.

Voor de rest weinig te melden. Ik heb nog even op Youtube gesnuffeld naar muziekfilmpjes van bands die ik op Crossing Border heb zien optreden. Zoals van Jan Garbarek en The New Pornographers. Daar zaten best leuke clips bij. Maar het muziekfilmpje dat ik hierbij plaats is naar aanleiding van Ricks opmerking dat ik niets had geschreven over de connectie Andy Warhol en The Velvet Underground.

nog een beeld van de Andy Warhol tentoonstelling in het Stedelijk Museum

Gelijk heeft-ie, dus dat gaan we goedmaken. Hierbij dan The Velvet Underground met Lou Reed, John Cale, Moe Tucker en Nico. Er staan nog veel nummers van de legendarische sixties-underground groep op Youtube, maar deze ‘Waiting For The Man’ vind ik zelf heel intrigerend en lekker ‘stuwend’.

Advertisements

No Responses Yet

  1. You made my day! Afgezien van het psychedelisch geflikker van de beelden (Der hat immer was zu meckern!)

  2. Hebbik geen joint meer bij nodig.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: