Van watertuin naar groene vallei

Gisteren was een klusdagje in de tuin, de vijver nog meer bladvrij gemaakt – volgend jaar er toch maar weer een net overheen spannen in de herfst – en een extra bak die als bij-vijvertje dienst doet, gevuld met stenen, twee plantenbakken met zuurstofplanten en water. Voordat dit gebeurde moest ik die bak ledigen, er hadden zich in het ondiepe laagje regenwater onderin wel vijf bruine kikkers en drie padden verzameld. Met de hand heb ik ze eruit gehaald en in de ‘officiële’ vijver gezet.Verder ben ik in verband met de vijverklusjes twee keer op en neer gereden naar het tuincentrum om grind, kiezelsteentjes, vijveraarde en plantjes aan te schaffen.

Vandaag wordt grotendeels doorgebracht bij Green Valley, een ICT-bedrijf in Delft. Met drie collega’s die meer nog dan ik betrokken zijn bij het testen van de nieuwe website, gaan we kijken hoe problemen die daarbij gesignaleerd zijn kunnen worden verholpen.

Een dienstreis dus, daarna thuis verder werken omdat het weinig zin heeft om vanmiddag nog eens van Delft naar Hilversum te reizen. Dus vandaag even pas op de plaats op blog-gebied.

Advertisements

No Responses Yet

  1. Ik lees het al de nieuwe bewoner komt in een gespreid bedje.

  2. Het kan maar klaar zijn, toch! Pracht foto!!! Maar ehhhh…….. Wordt er nog gelopen?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: