Biertje?!!!

Het is al meermalen gezegd: de woensdagavond is voor mij heilig, want dat is mijn vaste trainingsavond en tevens mijn 'social event' met de Haag-vrienden. Er moet heel wat gebeuren wil ik daarvan afwijken. Vandaag was zo'n moment, want mijn dochter was, nee, is jarig. Zesentwintig lentes alweer. We hebben de avond bij haar doorgebracht, met haar vriend en diens ouders en mijn schoonfamilie.

Is er dus niet gelopen vandaag? Jawel, er is gelopen vandaag maar dat was tussen de middag. Samen met collega Siebrand. Een kort duurloopje, net geen 40 minuten, door de fraaie bos- en heiderijke natuur van Hilversum. Het was flink warm vandaag, puur zomer. Toch nog iets gedaan.

Biertje%20downloaden 's Middags een uurtje vrij genomen om in het centrum van Den Haag cadeautjes te kopen, daarna op visite. Tja, en naderhand wilde ik nog wel even naar de club maar eenmaal thuis raakte ik meteen achter de PC verzeild in het beantwoorden van e-mails en het checken van blogs. Ik kreeg wel nog een sms-je met het niet-ondertekende bericht: "Biertje?!!!" waarop ik terug-smsde dat dit er deze avond helaas niet in zat. Het leven kan soms hard zijn ;-)…

(De cartoon heb ik van internet gehaald en is van ene Tom).

Advertisements

6 Responses

  1. Ach Fred! Rijkdom is ook keuzes kunnen maken! Ik ben ook lekker thuis gebleven!

  2. Nog gefeliciteerd met jullie dochter.

  3. Jaa, dochters gaan (bijna) altijd voor. Ik heb er ook 2. Kiezen tussen dochters en hardlopen. Blijft lastig. Gefeliciteerd Fred!

  4. Gefeliciteerd met de 26e verjaardag van je dochter. En ach… volgend jaar is ze op donderdag jarig.

  5. Nog van harte gefeliciteerd met de verjaardag van je dochter, jullie hebben er vast mooi weer bij gehad! Was het gezellig? Kan me voorstellen dat je hiervoor wel even wilt afwijken van je ‘normale woensdagavondprogramma’. Lekker weertje of niet!

  6. Is dat bier wat je aan het downloaden bent ?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: