Doe eens gek

Erg hè, als je de verjaardag van iemand vergeet die dicht bij jou staat. Dat is mij overkomen. Op 19 april namelijk was niet alleen mijn vrouw jarig – dat ben ik gelukkig niet vergeten ;- – maar ook mijn weblog! Hij is toen namelijk zeven jaar geworden. Best een grote jongen al!

Fred14 Maar daar wilde ik het eigenlijk niet over hebben, ik ben een beetje aan het kijken wat ik dit seizoen ga doen op loopgebied. Het plan is om dit weekend de Groene Halve Marathon in Delft te lopen, ook wel de Parkenloop genoemd. Dat wordt 15 of 21 kilometer, ik denk de laatste afstand. Veertien dagen later, op 15 mei, neem ik deel aan de Halve marathon in Leiden. Daarna is er op 22 mei The Hague Royal Ten en een week later, op 28 mei, de 6-uurs estafette in Den Haag. Op 2 juni is vervolgens de Golden Ten in Delft. In juni ga ik waarschijnlijk nog wat langer werk (halve marathons) doen, het zou in Drenthe kunnen zijn of elders. Wel heb ik mij vandaag ingeschreven als zijnde 'potentieel geïnteresseerd in de London Marathon 2012' op de site van London Marathon. Of ik door de ballotage kom, het is de vraag. Het betekent wel dat ik volgend jaar weer een marathon ga lopen. Dit jaar niet? Nee, dat is niet het plan, maar zeg nooit nooit. Wel heb ik mij ingeschreven voor de Berenloop in Terschelling maar dat is nog ver weg, in november. Dat wordt in ieder geval (weer) een halve marathon. Voor de rest hou ik alle opties open.

Advertisements

9 Responses

 1. Ik neem een slaapmutsje op je weblog Fred.

  Geweldig Fred dat je je voor zo’n groot spektakel als de London marathon hebt op gegeven.

 2. Zo!!!! En tussen de wedstrijdjes door train je ook nog!
  Gefeliciteerd met je Blog, en dat je nog lang door mag gaan! Ik lees het graag!

 3. Hopelijk kom je er door!

 4. Ambitieus wedstrijdschema! Je was gisteren al in training. Ik zag je rond 18.30 uur lopen op de hoek Appelstraat en Laan van Meerdervoort.

 5. Klopt André, een rustig loopje van een half uur was het. Vanavond weer het echte werk!

 6. Dan gaan we elkaar tegenkomen op Terschelling. Dit keer hoop ik daar meer te kunnen uitrichten dan alleen foto’s maken, de inschrijving is in ieder geval gedaan.

 7. Mooie plannen allemaal, zeker die voor Londen. Ga je dit jaar zeker nog een paar keer tegenkomen.

 8. mooi loopplannen… las dat het aardig volzat in Londen. Hopelijk lezen ze daar ook je jarige weblog, zodat je mag overvaren

 9. hieperdepiep voor je vrouw en je weblog (beetje laat .. sorry 🙂
  Ik ga je zien in Leiden en ik hoop ook Londen :)))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: